Afgelopen weekend was het weer zover. De familie-reunie van de familie Markink vond weer plaats. Alhoewel het geen directe familie is (het is de familie van Herman, de man van m’n moeder) is het elke keer toch weer heel erg gezellig. Deze keer zaten we vlakbij Doetichem, vlakbij de Duitsche grenz dus 😉 We zaten op een kampeerboerderij waarbij we de beschikking hadden over een eigen keuken, toiletten en alles. Heel mooi geregeld dus.
Zaterdagochtend vroeg in de auto gesprongen waardoor we er rond 10u al aankwamen. Daar eerst nog ff stukkie vlaai gegeten, waarna we gingen ‘klootschieten’. Had het nog nooit gedaan, maar is best leuk om te doen. Uiteindelijk zelfs mee gewonnen :|. Na het klootschieten gelunched en daarna was nog een heel programma met spelletjes enzo. ’s Avonds echt heerlijk gegeten, schitterend opgemaakte borden met daarop heel lekker eten. Daarna kwam de zogenaamde bonte-avond. Daarop hebben m’n vriendinnetje N., broertje J. en ik de Village People met YMCA gedaan, respectievelijk verkleed als man en twee vrouwen 😀 Daarna kwam er nog veel gesnaai en nog meer, heel veel meer, drank 😛 Uiteindelijk om 0:30u in bed gedoken, de rest ging pas tegen 2u of 3u slapen :S Toen zondagochtend er weer vroeg uit, tent afgebroken en nog een stuk gewandeld. Uiteindelijk zijn we tegen 14u weer huiswaarts gegaan.


Ondanks dat het niet echt-echt onze familie is, was het reuze gezellig en leuk. We hebben zeker genoten en kijken nu alweer uit naar de volgende reunie, over twee jaar. 😀