Een eiland in de oceaan van weblogs

Rakso

Begravenis

Vandaag was de begravenis van N. d’r opa. Moesten dus vroeg op, 7.00 van huis weggegaan. De dag ging heel vreemd en snel voorbij, voordat we het wisten was het alweer 14.00 en waren we alweer op de terugweg. De begravenis was mooi, maar toch weer niet helemaal wat de bedoeling was geweest. Dat was toch wel weer jammer. Maar al-met-al toch blij dat opa begraven is en dat hij z’n rust heeft gevonden.
Vanaf morgen weer werken. Totaal drie daagjes en dan hebben we vakantie. Zaterdag gaan we twee weken weg. Naar Frankrijk. Kamperen. In de tent.

Vorige

is oranjegek

Volgende

slaapt te laat

  1. Paul

    Hoezo niet ‘wat de bedoeling was geweest’?

  2. Skar

    Nah… gewoon aantal zaken die niet lekker gelopen zijn of anders dan afgesproken. Zal je altijd hebben, maar hier waren er toch wel beetje teveel šŸ™ Maar ja… opa is begraven en kan nu eindelijk rusten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén