Een eiland in de oceaan van weblogs

Afhankelijkheden

Ik schreef al eens eerder over alle afhankelijkheden die een mens heeft (electriciteit, computers, internet en natuurlijk de basisbehoeftes ;)) maar vandaag dus gemerkt dat ik f*cking pissig wordt als iets wat het hoort te doen het niet doet zoals hij het hoort te doen. Het afgelopen weekend m’n fotocamera helemaal volgeschoten met maffe, gekke, leuke, grappige, mooie, lelijke, donkere, lichte, lege, onzinnige en nutteloze foto’s… en ik wil ze dus net op m’n computer laden (door middel van zo’n touwtje :D) en dan geeft m’n geheugenkaart een error! :@ Heb vanmiddag de foto’s nog in de bus bekeken op m’n camera… en zelfs nog 30/40 onzinnige foto’s vanuit de bus gemaakt… en nu verdomd dat kl*te ding het! Daar word ik dus zo pissig van, echt niet normaal! Denk dat ik toch maar eens naar andere camera (of geheugenkaart?) moet gaan uitkijken… is alweer de tweede keer dat dit gebeurd! 🙁
Een advies dus voor mensen die een camera gaan kopen: koop geen Trust 610 LCD P@wer ZOOM. Hij is spotgoedkoop, maar je krijgt er dus geen kwaliteit voor terug :S