Categorieën
General

visits Bevrijdingsfestival in Almere

Vanavond ff in Almere gekeken bij het bevrijdingsfestival. Was op zich best ff leuk, alleen super druk. Eerst was er een of andere lelijke Metal-band, daarna kwamen twee vage rappers en toen kwam Hind. Jeetje, wat kan die mooi zingen zeg. Echt mooi, kreeg er zelfs kippenvel van :S Daarna kwamen een groep vrouwen, was ook heel mooi. Daarna zou eigenlijk Do komen, maar net daarvoor kwam de mededeling dat ze ‘ziek’ was … jaja… Nou, toen weer terug naar huis en lig dus weer om half 12 pas in bedje 😛

3 reacties op “visits Bevrijdingsfestival in Almere”

Jeeeh! Ik was in Haarlem! En daar waren Extince ennem Miss Djaxx ennem DE VLIEGENDE PANTERS (!!) ennem Armin van Buuren. W00terdet00ter. Ok, het was wel tof hier. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *