Een eiland in de oceaan van weblogs

is helemaal into games

Gister, vandaag en morgen is de E3 weer. Dat is de grootste game-beurs ter wereld en daar leeft eigenlijk de hele game-wereld elk jaar weer naartoe. Op die beurs worden de nieuwste technologien, de nieuwste spelcomputers en uiteraard de nieuwste games getoond. Dit jaar staat Half-Life2 uiteraard weer in de belangstelling. Ben nu weer bezig met een film van 664 MB te downloaden (duurt nog wel ffies :P) en daarnaast nog aantal andere kewle filmpjes gezien.
Zo is er van het derde deel van SplinterCell ook een filmpje, echt super stoer. Voor diegene die SC kennen: in deel 3 kan je de missies samen doen (coop) en dus samenwerken om het einddoel te bereiken. Dat lijkt me echt zo gaaf, check hier het filmpje. Daarnaast uiteraard Half-Life2 (www.hl2.nl) en nog meer sh*t. HalfLife2 zal een must-buy worden, de rest moet ik nog maar ff kijken 😀
Check www.gamers.nl voor meer informatie en links naar filmpjes 🙂