Een eiland in de oceaan van weblogs

heeft weer vervoersproblemen

Vanochtend gewoon met de trein en de tram naar FF gegaan. Bij FF hoorde ik van een andere stagiair dat vandaag m’n OV-kaart niet geldig was, maar ik was gewoon in de trein gecontrolleerd en ook had ik gewoon met m’n OV de tram in mogen lopen. Dus ik wist niet of het echt zo was. Maar op de terugweg er helemaal niet meer aan gedacht, kwam ook gewoon de tram in. Bij de bushalte stond mijn bus nog niet, dus ik nog ff beetje rondhangen. Kwam nog een andere bus aan en ik stond maar te wachten. Uiteindelijk keek ik nog ff goed naar die andere bus en bleek dat dat toch wel mijn bus was, had de chauffeur waarschijnlijk de benummering gewijzigd toen hij bij de bushalte stond. Dus ik snel naar de bus gelopen en wilde naar binnen, maar deze buschauffeur wist wel dat m’n OV niet geldig was. Dus moest ik kaartje kopen, maar had geen geld. Ik de bus weer uitgestapt, naar een kaartjesmachine, maar daar verkochten ze geen strippenkaarten meer. Uiteindelijk dus drie rondjes gelopen, lopen twijfelen tussen geld pinnen of strippenkaart kopen bij het loket. Strippenkaart gekocht bij het loket (bus stond er nog) en toen ik eindelijk klaar was, was de bus al vertrokken (:() Kwam dus half uur later thuis aan, omdat ik beetje weer eens niet had lopen opletten 😀