Gisteravond weer gezellig bij Craggie gezeten. We moesten nog wat voor een aantal klanten (websites) doen en hebben weer productief kunnen overleggen, brainstormen etc. Helaas vliegt de tijd dan altijd zo en aangezien ik pas om 20.30 bij hem was, was het al snel 0.30 toen ik weer naar huis ging. :S
Vanochtend was dat dan ook goed te merken, aangezien ik niet m’n bed uit te branden was. Uiteindelijk pas opgestaan wanneer ik normaal al bij de bus sta, maar ik kwam (tot mijn grote verbazing) maar een half uur later bij FF aan 😀 Nou, ik neem me nu dus voor om vanavond lekker vroeg bedje in te duiken. Helaas neem ik me dat elke ochtend voor en het is me nog nooit gelukt 😛 Komt ook omdat ik een avondmens ben, ’s avonds nergens last van, maar merk de volgende ochtend wel dat ik te weinig geslapen heb. We gaan het dus vanavond gewoon proberen en zien het wel 😉