Een eiland in de oceaan van weblogs

Rakso

flashed de hele boel bij elkaar

Van’t weekend sinds eeuwen weer eens een bibliotheek binnengelopen en direct besloten dat ik dat weer vaker moet doen. Kwam er toch wel weer heel interessante boeken tegen. Zo stond er een boek over hoe XML te intergreren met Flash en dat was heel interessant. Helaas had ik geen lenerskaart meer, maar thuisgekomen direct m’n eigen Flashboek (van meer dan 1000 pagina’s) erbij gepakt en weer gaan rommelen. Denk dat ik me van de week maar weer eens ga verdiepen in de diepere mogelijkheden van Flash πŸ˜€

Vorige

is helemaal into oranje stemming!

Volgende

heeft weer vervoersproblemen

11 Reacties

 1. Paul

  Ik zou het toch boeiender vinden om te weten of je nou wel of niet je teen hebt gestoten hoor. :S

 2. Skar

  Ach… sodemieter toch een heel eind op πŸ˜€

 3. Paul

  Maar flash is ok! Ik heb hier ook nog een lesboek liggen, maar nog maar 1 keer opengeslagen. Misschien toch maar eens gaan lezen. Een stukje. De inleiding ofzo. :S Is het zo tof dan? Meestal vind ik flash-site’s alleen maar zwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar irritant!

  … EN WAAROM WERKEN DIE ENTERS NIET!

  dus
  verdorie
  he
  ja

 4. Skar

  Klopt… heb geen ENTER-support ingebouwd. Kostte me teveel tijd om te implementeren πŸ˜› Maar Flash is best geinig, voor kleine dingen. En helemaal nu ik gezien heb dat je het dynamisch kan maken met XML enzo πŸ˜‰

 5. Paul

  Maar hoezo dynamisch dan?

  [edited by Skar]ff opmerking over dubbele post weggehaald[/edit]

 6. Skar

  Nou, je kan dan alle teksten uit een db halen. Of de inhoud laten afhangen van een taal ofzo… vin’k best gaaf. Wist helemaal niet dat het zo diepgaand was (nu wel :))

 7. Paul

  Oh. 2 keer. Foutje. :O Maar hoezo dynamisch dan?

 8. Paul

  He weer 2 keer gepost. Verdorie. Toch eens leren om mijn schermpje te sluiten of niet op repeat te klikken. Oeps. πŸ˜›

 9. Skar

  Hahaha… of ik moet er gewoon ff beveiliging in zetten, kan ook :S

 10. Paul

  Doe dat. πŸ˜›

 11. Paul

  Doe dat. πŸ˜›

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén