Categorieën
General

flashed de hele boel bij elkaar

Van’t weekend sinds eeuwen weer eens een bibliotheek binnengelopen en direct besloten dat ik dat weer vaker moet doen. Kwam er toch wel weer heel interessante boeken tegen. Zo stond er een boek over hoe XML te intergreren met Flash en dat was heel interessant. Helaas had ik geen lenerskaart meer, maar thuisgekomen direct m’n eigen Flashboek (van meer dan 1000 pagina’s) erbij gepakt en weer gaan rommelen. Denk dat ik me van de week maar weer eens ga verdiepen in de diepere mogelijkheden van Flash 😀

11 reacties op “flashed de hele boel bij elkaar”

Maar flash is ok! Ik heb hier ook nog een lesboek liggen, maar nog maar 1 keer opengeslagen. Misschien toch maar eens gaan lezen. Een stukje. De inleiding ofzo. :S Is het zo tof dan? Meestal vind ik flash-site’s alleen maar zwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar irritant!

… EN WAAROM WERKEN DIE ENTERS NIET!

dus
verdorie
he
ja

Klopt… heb geen ENTER-support ingebouwd. Kostte me teveel tijd om te implementeren 😛 Maar Flash is best geinig, voor kleine dingen. En helemaal nu ik gezien heb dat je het dynamisch kan maken met XML enzo 😉

Nou, je kan dan alle teksten uit een db halen. Of de inhoud laten afhangen van een taal ofzo… vin’k best gaaf. Wist helemaal niet dat het zo diepgaand was (nu wel :))

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *