Een eiland in de oceaan van weblogs

zit niet op te letten

Vandaag bij FF weer lekker gewerkt, heb een verkoopmeeting bijgewoond over een CMS uit Amerika, was wel kewl… daarnaast voornamelijk bezig geweest met het CMS voor de FF.nl website. Had ik eindelijk de database-structuur helemaal uitgedacht, komt de designer (kewle gozer) langs om het weer om te gooien :S Gelukkig niet zo super veel aanpassingen, maar wel genoeg om weer diep in de database-opzet te duiken 🙂 Nou ja, ga ik maandag wel weer mee verder…
Maar toen ik uiteindelijk naar huis ging, stond ik al te wachten bij de tramhalte toen ik me bedacht dat ik gewoon ook lekker door het Vondelpark kon lopen en verderop een andere tram kon nemen. Eigenlijk was dit het idee van C. die ik aan de telefoon had, maar ik dus weer terug (langs FF) en het Vondelpark door, ach ja, was toch lekker weer. Maar doordat ik zo vrolijk aan het bellen was, lette ik niet goed op en stapte in de verkeerde tram. Hier kwam ik pas achter toen ik alweer stuk verder was. Ben ik dus ergens uitgestapt, steek ik over om naar de metro te gaan, zie ik dat er aan mijn kant ook een metro-ingang was, dus ben ik weer terug overgestoken 😛 Beetje vaag dus 😉 Uiteindelijk zat ik ook nog eens in de verkeerde bus (net op tijd uitgestapt) en was ik om 18.45 thuis …
Je merkt dus wel dat ik toe ben aan het weekend 😀