CategorieΓ«n
General

ziet de straat van dichtbij

Vandaag weer bij FF stagegelopen, gaat lekker… heb de basis voor m’n mailing-programma klaar en volgende week nog ff afronden en dan kan ik aan de slag met een volgend projectje πŸ˜€ Maar vanmiddag op de terugreis sprinte ik uit de tram om de trein te halen, maar bleef tijdens het passeren van een mevrouw aan haar handtas hangen. Daardoor schoof ik stuk over de grond en m’n ‘nieuwe’ broek (2 weken oud) is nu dus onder m’n knie horizontaal open gescheurd πŸ™ De tas van die mevrouw was ook kapot, hengsel was eraf gescheurd (leer was echt kapot) dus ik heb aangeboden het te vergoeden (aangezien het mijn schuld was). Maar de mevrouw was al blij dat mij niks / weinig mankeerde en heeft mijn aanbiedingen tot wel drie/vier keer afgeslagen en zei steeds: “het is wel goed zo, joh…” πŸ˜€ Dus, bij deze, wil ik die aardige mevrouw nogmaals mijn excuses aanbieden, mocht ze dit ooit lezen πŸ˜› Helaas is m’n broek dus nu kapot… en m’n knie ook een beetje :S

3 reacties op “ziet de straat van dichtbij”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *