Een eiland in de oceaan van weblogs

visits de Rally van Almere

Vandaag lekker uitgeslapen en toen nog ff voor school bezig geweest. Toen ’s middags ff hier bij de rally wezen kijken. Was weer heel anders als aantal weken geleden, maar ook super kewl! Nu was het ipv over boerenweggetjes gewoon over hetzij een industrieterrein (dus asfalt) hetzij zandweggetjes (over een bouwterrein). Echt kewl… zeker toen een security-car (auto die voorop rijd om ff parkoer te checken) bijna uit de bocht vloog… nam de bocht iets te kort, dus ging met een wiel op de stoeprand en raakte daardoor bijna uit de bocht 😛 Was wel mooi om het allemaal te zien, maar hadden geen programma-overzicht gehaald, dus wisten niet waar wat was… dus maar beetje achter de meute aangereden en uiteindelijk maar naar huis gegaan toen we niet wisten waar de volgende was. Volgend jaar zeker weer kijken, alleen dan wel een boekje kopen 😀