Categorieรซn
General

viert Pasen en krijgt visite

Vandaag is het Pasen! Jawel, iedereen uiteraard allereerst een prettig Pasen gewenst! ๐Ÿ˜€ Vanochtend lekker ontbijtje gehad met broodjes uit de oven, eitje, paasbrood (gesponsord door de schoonouders ;)). Vanmiddag komen deze schoonouders ook nog ff langs en blijven eten… dus weer gezellige boel ๐Ÿ˜› Heeft iemand nog paaseitjes gezocht? Was eigenlijk van plan om ze (voor de gein) te verstoppen… just like good old times… maar beetje vergeten :S Iemand dit wel gedaan?

4 reacties op “viert Pasen en krijgt visite”

Ja ik wel.
Of eigenlijk was ik ze helemaal vergeten. Had een zakje meegenomen naar Ameland en zag daar op de camping allerlei kinderen de hele dag eitjes zoeken en ze weer opnieuw verstoppen.
2e Paasdag “vond” ik pas de mijne…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *