Een eiland in de oceaan van weblogs

Rakso

is helemaal into oranje stemming!

Vanochtend nog ff hier over de rommelmarkt gelopen en daarna tegen 12.30 met de bus naar Amsterdam gegaan. Daar aangekomen was het wel druk, maar op zich best gezellig. En daar liep ik dan, met het gratis oranje sjaaltje van de NS, grote oranje hoed op met belletjes. We hebben een beetje om de drukte heen gelopen, maar was overal wel gezellig druk 😀 Nog ff gezeten in het Vondelpark en uiteindelijk doodmoe weer om 18.45 teruggegaan naar Almere. Lees net dat er 500.000 mensen waren in A’dam, daar waren wij er dus ook 6 van 🙂

Vorige

heeft het druk

Volgende

flashed de hele boel bij elkaar

  1. Paul

    Je links zijn oranje! Wat actueel! :S

    Ik was naar de koninginnenach in de’ haa’. 😀 Geniaal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén