Een eiland in de oceaan van weblogs

Rakso

is gebroken

Auch! Gisteravond samen met C. en J. geskate. Was alweer tijd geleden (ong. 1,5 jaar) dat ik had geskate en was dus ook bang dat ik er helemaal niks meer van zou bakken. Dat viel me hardstikke mee, pakte het toch vrij snel weer op. Springen enzo ging wat minder, maar gewoon op m’n benen blijven staan en zorgen dat ik niet viel ging nog wel aardig πŸ˜› Het nadeel is dan wel weer dat ik nu kreupel loop, last van m’n rug heb en twee grote blaren op m’n voeten… maar ja… ben wel sportief bezig geweest πŸ˜€ Moet ik snel weer doen, was wel weer leuk… en gezond (toch?)

Vorige

FF – werkt twee weken voor niks

Volgende

zit niet op te letten

 1. Paul

  Ik heb dat 1 keer gedaan, zittend op mn knieeen op dat board zeg maar. Ik ben niet zo atletisch. :S

 2. Skar

  Mmm… skateboarden, dat is pas oldschool πŸ™‚ Ik bedoelde met skaten eigenlijk skaten op skates… schaatsen met wieltjes πŸ˜›

 3. Paul

  Ooooh dat! Dat kan ik wel, ik heb ergens nog een foto van moi sportief op die dingen (en nog 1 van mezelf hard onderuitgaand) .. ik ga even zoeken πŸ˜‰

 4. Skar

  Ik heb helaas geen foto’s van mezelf aan het skaten… zou er anders ook niet uitzien πŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén