Een eiland in de oceaan van weblogs

heeft het druk

En waarmee heeft Skar het druk? Met een mix van school, werk en hobby-en 😀 Gister bezig geweest (naast school) om de PC van Nath ff opnieuw te installeren (Windows etc). Toen ’s middags naar school (booring) en ’s avonds nog ff met Craggie over ons projectje lopen brainstormen. Wil er nog niet al te veel over kwijt, maar wordt iets moois en leuks 😀 We denken er namelijk over om samen een bedrijfje op te richten, maar zodra er vorderingen zijn horen jullie hier meer over.
Naast al dit gepeupel heb ik ook nog andere zaken op m’n todo-lijst staan, deze wordt steeds langer :S Zo moet ik voor school nog 2 papers schrijven, een webontwerp maken en een practicum inhalen. Daarnaast moet ik voor Rakso nog steeds de beheertool maken, want zit nu nog steeds handmatig in de database te kloppen. Ook moeten de pagina’s @ Rakso nou eens af zijn, want het linkermenu is nu nog steeds niet functioneel 🙁 En daarnaast nog een tweetal websites waaraan we werken, dus druk druk druk 🙂 En uiteraard wil ik ook nog ff wat tijd vrijhouden voor Nath of om ff te kunnen skaten of op de PS2 te gamen 😛 Man, ik kom tijd te kort 🙂