CategorieΓ«n
General

heeft het druk

En waarmee heeft Skar het druk? Met een mix van school, werk en hobby-en πŸ˜€ Gister bezig geweest (naast school) om de PC van Nath ff opnieuw te installeren (Windows etc). Toen ’s middags naar school (booring) en ’s avonds nog ff met Craggie over ons projectje lopen brainstormen. Wil er nog niet al te veel over kwijt, maar wordt iets moois en leuks πŸ˜€ We denken er namelijk over om samen een bedrijfje op te richten, maar zodra er vorderingen zijn horen jullie hier meer over.
Naast al dit gepeupel heb ik ook nog andere zaken op m’n todo-lijst staan, deze wordt steeds langer :S Zo moet ik voor school nog 2 papers schrijven, een webontwerp maken en een practicum inhalen. Daarnaast moet ik voor Rakso nog steeds de beheertool maken, want zit nu nog steeds handmatig in de database te kloppen. Ook moeten de pagina’s @ Rakso nou eens af zijn, want het linkermenu is nu nog steeds niet functioneel πŸ™ En daarnaast nog een tweetal websites waaraan we werken, dus druk druk druk πŸ™‚ En uiteraard wil ik ook nog ff wat tijd vrijhouden voor Nath of om ff te kunnen skaten of op de PS2 te gamen πŸ˜› Man, ik kom tijd te kort πŸ™‚

6 reacties op “heeft het druk”

Hehe, zet je rakso.nl nu maar als prioriteit neer, daarna msn-en met mij (staat niet eens in de lijst!!! :O) en daarna misschien nog eens wat school.

Zie ook mijn prioriteiten lijstje, opgebouwd als bovenstaand. πŸ˜‰

Jouw prioriteit ligt dus bij Rakso, dan MSN en dan school? Nah… ik ga eerst ff school uitzoeken wat ik nog moet doen, daarnaast nog gewoon website-werk doen en als ik tijd en zin over heb, komt Rakso πŸ˜€

Wat slecht. Geef je nu openlijk toe ons rakso-lezers minder belangrijk te vinden dan ‘het gewone website werk’, het ‘saaie school’ e.d.? Blegh. Ik zeg mijn lidmaatschap op. :S

Hahaha… ok:

Geachte lezers van Rakso,
Ik zal zo snel mogelijk een aantal zaken bij Rakso fixen. Het zal voornamelijk de sh*tlist zijn en de pagina’s aan de linkerkant. Voor de admintool maakt het toch niet uit, zien jullie toch niet πŸ˜‰

Mvg,

Skar

(nu blij?)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *