Grmbl! Vandaag weer verder gegaan met het CMS voor de FF.nl website. Lukte wel aardig en na de lunch nog even doorgewerkt. Toen rond een uur of 14 kwam A. langs om over de mailinglist te praten. Er was van de moedermaatschappij een mailtje gekomen met daarin een lijst met wensen / eissen voor het mailingprogramma. Die ff doorgelopen en toen ging ik weer aan de slag. Na een half uur kreeg ik een mailtje van A. of ik een bepaald OpenSource-programma wilde bekijken. Uiteindelijk bleek dat precies te zijn wat we zochten, alleen dan al gemaakt 😉 Dus nu ga ik dat product verder uitbereiden. Scheelt mij weer veel werk en het is allemaal legaal… jeeeej 😀 Voor de rest gewoon lekker dagje gehad. Morgen moet ik in andere kamer gaan zitten, samen met nog drie andere mensen. Weer heel anders, maar hopelijk wel gezellig 😛