Categorieën
General

FF – tha third day

Vandaag wederom om 8.30 begonnen, is dan altijd nog lekker rustig, dus werkt lekker. Had ook vandaag voeding meegenomen voor m’n diskman, zodat ik daar lekker muziekje kon luisteren en me beter kon concentreren. Vandaag lekker opgeschoten met m’n nieuws-mailer, alleen beetje te lang blijven hangen op een stom dingetje… zoek ik morgen nog wel verder uit. In ieder geval is de basis nu gelegd, hoop het morgen te kunnen afronden 😛 Heb eigenlijk helemaal niks gemerkt van 1 april of wat dan ook… gelukkig maar 😀

3 reacties op “FF – tha third day”

Damn. Iemand geintereseerd in een stand-up comedian? Ik kan me zo gaan verhuren! Ik schud ze uit de losse mouw! Nog een!? “Er liepen 2 belgen over straat, zegt de een tegen de ander: ‘nu wil ik in het midden lopen!'” … haaaahahahahahaha *op knieen slaat* .. een authentieke dijenkletser hoor! :S

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *