Een eiland in de oceaan van weblogs

FF – mailing af en weer verder

Vandaag (uiteraard) weer stagegelopen bij FF. Sinds gister heb ik m’n mailingproggie vrijwel af, dit wil zeggen: alle functionaliteiten zitten erin. Toen dus begonnen met de beoordelen van de verschillende CMSen. Dat is m’n officiele opdracht hier 😉 ’s Middags te horen gekregen dat ik ergens anders ga zitten… in een aparte ruimte samen met een aantal andere programmeurs/developers. Ook te horen gekregen dat m’n mailingproggie waarschijnlijk bij onze moedermaatschappij (in Engeland) gebruikt gaat worden. Dit heeft alleen wel het gevolg dat ik mijn code allemaal in het engels moet vertalen. Gelukkig programmeer ik over het algemeen toch al in het engels, maar toch nog ff alles doorlopen 😛 Vond het wel kewl om te horen, maar zien wel hoe het verder gaat 🙂 Morgen laatste dagje en dan lekker weekend…