CategorieΓ«n
General

FF – mailing af en weer verder

Vandaag (uiteraard) weer stagegelopen bij FF. Sinds gister heb ik m’n mailingproggie vrijwel af, dit wil zeggen: alle functionaliteiten zitten erin. Toen dus begonnen met de beoordelen van de verschillende CMSen. Dat is m’n officiele opdracht hier πŸ˜‰ ‘s Middags te horen gekregen dat ik ergens anders ga zitten… in een aparte ruimte samen met een aantal andere programmeurs/developers. Ook te horen gekregen dat m’n mailingproggie waarschijnlijk bij onze moedermaatschappij (in Engeland) gebruikt gaat worden. Dit heeft alleen wel het gevolg dat ik mijn code allemaal in het engels moet vertalen. Gelukkig programmeer ik over het algemeen toch al in het engels, maar toch nog ff alles doorlopen πŸ˜› Vond het wel kewl om te horen, maar zien wel hoe het verder gaat πŸ™‚ Morgen laatste dagje en dan lekker weekend…

3 reacties op “FF – mailing af en weer verder”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *