Ondanks dat het vandaag heerlijk warm lenteweer was, zat ik vandaag gewoon onder in de FF-kelder 🙂 Niet dat dit vervelend is hoor, want wat is er nou leuker dan de hele dag doen wat je leuk vind 😀 Kreeg vanochtend eerst van Allard (mijn begeleider) te horen dat mijn mailing-programma uitgebreid moet worden en dat het niet alleen voor FF gebruikt zal worden, maar ook voor andere klanten 🙂 Dat was al leuk nieuws en een uitdagende opdracht. Maar toen kwam ’s middags ook nog de Flash-designer langs om met mij te overleggen over het CMS welke gemaakt moet worden voor de website van FF zelf. Dit is weer een heel andere opdracht, maar net zo uitdagend en leuk om te doen. Toen mijn gesprek met de designer klaar was, was het alweer tijd om naar huis te gaan… Vond het best jammer, want wilde dolgraag aan de slag met beide opdrachten. Tuurlijk had ik nog wel ff kunnen blijven zitten, zijn zelfs mensen die tot 23.00 werken ofzo 😛 Maar wilde ook gewoon ff lekker avondje met Nath hebben 😛 Maar vanaf maandag dus lekker ermee aan de slag! Joehoe! Heb er echt zin in 😉