Categorieรซn
General

feliciteerd z’n moedertje

Vandaag is m’n moeder jarig… ik zal (voor haar plezier) maar niet vermelden hoe oud ze is geworden, maar 3 jaar geleden werd ze 50 ๐Ÿ˜› Mams, van harte gefeliciteerd en dat je nog maar een oud moedertje mag worden ๐Ÿ˜‰

3 reacties op “feliciteerd z’n moedertje”

Heeft ze haar VUT al goed geregeld? ๐Ÿ˜‰ Wel makkelijk .. nog even en ze kan in haar eentje zowel de paaseieren verstoppen als zoeken. ๐Ÿ˜› Neeeeeeeeeee hoor, grapseltje. Van harte mamma Oskar!

Dank jullie wel allemaal.
Helaas is de VUT al wat jaartjes afgeschaft dus daar kan ik jammergenoeg niet meer van genieten. En tegen de tijd dat ik 65 word zal ook die leeftijd wel weer opgekrikt zijn…. Ja, dat krijg je met babyboomers.:S

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *