Het is alweer maandag :S
Tja, het weekend vliegt altijd voorbij en je kan nooit lekker uitrusten of doen wat je van te voren geplanned had 😛 Zo wilde Nath en ik zaterdag aan school/werk werken, maar uiteindelijk totaal de halve dag bij oma gezeten om d’r telefoonboekje te digitaliseren. Daarnaast hebben we ’s avonds zitten playstationen en tv gekeken (vage uitslag bij Idols!) Uiteindelijk zondag toch nog wel iets kunnen doen aan school/werk en ik heb nog ff aan Rakso kunnen kloten. Vanochtend nog ff Pivot gedownload om te kijken hoe die alles heeft georganiseerd en n?g meer idee?n gekregen voor Rakso 😛
Vandaag op school niet zo druk geweest, maar uiteindelijk toch weer het nodige gedaan cq afgesproken.


Voor de rest van vandaag beetje rommelen met Rakso (voor- en achterkant). En daarnaast nog ff kijken of we feedback kunnen krijgen op het ontwerp voor een website (als hij klaar is, uiteraard hier de link)


Nou, fijne dag nog allemaal en als het goed is komt binnenkort hier de vernieuwde Rakso 😉