Categorieรซn
General

Vroegggg

Gaap… vandaag m’n eerste dag bij Framfab, dus vroeg bedje uit. Valt gelukkig nog mee, want hoef er pas om 9.30 te zijn. Maar dat betekend toch dat ik om 8.00 weg moet, dus om 7.00 eruit. Het stomme is dat toen ik nog bij CNV zat ik om 7.00 al weg moest, dus nog vroeger… Maar het is nu half 8 en ik wil weer bedje in! ๐Ÿ˜€ Nou, meld vanavond wel hoe m’n eerste dag bij FF beviel ๐Ÿ˜‰

2 reacties op “Vroegggg”

Nee drol! Maar 7.00 de wekker betekend dat ik er om 7.10 eruit ga, dan moet ik me nog aankleden, tandjes poetsen, haar doen, naar de wc, brood maken etc etc etc. En dan uiteindelijk om 7.45/7.50 de deur uit om de bus van 8.03 te halen ๐Ÿ˜›
Snappie het nu dan eindelijk? ๐Ÿ˜€

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *