Categorieรซn
General

Sex met ballonnen?

Haha… aan de rechterkant onder ‘Via waar hier?’ kan je zien waar de laatste bezoekers vandaan gekomen zijn (behalve als ze zelf “www.rakso.nl” ingetypt hebben). Zo komen er wel vaker mensen hier die iets anders zochten dan hier bij Rakso staat, zoals: sminken, zwarte pieten, weersverwachtingen, Pfeiffer, treinen en nog veel meer. Maar nu zag ik ineens staan dat iemand gezocht had op “sex met ballonnen” bij Google en daar sta ik zelfs op de eerste pagina als zoekresultaat vermeld ๐Ÿ˜€ Hahahaha, Google spoort soms echt niet helemaal… en het vreemde is dat mensen dan nog ff bij Rakso komen kijken ook ๐Ÿ˜‰ Ach ja, ze doen maar… ๐Ÿ˜€ En nu duik ik bedje in, want kan vannacht nog uurtje korter slapen ook ๐Ÿ™

3 reacties op “Sex met ballonnen?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *