CategorieΓ«n
General

Nieuwe muis

Jahooo! Vandaag werd m’n nieuwe muis bezorgd. Loop al bijna een jaar deze muis te willen, had hem tijdens m’n eerste stage namelijk eens gebruikt en vond hem zo lekker in de hand liggen etc. Dus laatst maar de grote ‘stap’ gezet en hem besteld. Het was zelfs nog een nieuwer model, dus sneller en leuk blauw kleurtje :P… en hij muis heeerlijk πŸ˜‰ Check hier hoe kewl hij eruit ziet πŸ˜€

10 reacties op “Nieuwe muis”

Vond het best prijzig voor een muisje… ? 42,- :S Maar als je de cord-less neemt, dan kost hij nog eens ? 30,- meer… die is trouwens nog veel stoerder… same functionaliteiten enzo, alleen een oplaadstation… dus nooit meer last van lege batterijen in je muis! πŸ˜€

Nah man… dat werd toen beweerd, omdat hij (zogenaamd) 2 keer zo snel zou kunnen reageren. Maar de MX500 staat al tijden hoog aan de top bij iedereen, zowel gamers als normale mensen πŸ˜‰ En de MX510 is nog een stukje verbeterd voor gamen πŸ˜›

Volgens mij kan je beter geen draadloos nemen bij het gamen. Ik heb nu een draagloze logitech, maar ik vind dat ie trager reageerd als eentje met draad. Ik wil dus ook weer met draadje, dus daarom mijn nieuwschierigheid naar de prijs πŸ™‚

Vind de draad soms wel irri, vooral als m’n bureau vol ligt met rommel en het draadje overal blijft hangen. Maar idd, de reden dat ik (nog) geen draadloze heb genomen is dat ik bang ben dattie langzamer/trager reageert… maar deze was dus iets van ? 42,- (+ verzendkosten kleine ? 50,- dus:))

En dan nu: uit eerste hand .. *tromgeroffel* .. is een draadloze muis trager? Hoewel Microsoft groots op zijn doos aankondigd dat hij het niet is (ik heb een simpele versie draadloos, wel goed) blijkt het met CS toch duidelijk te merken! Thuis even mn laptopmuis (wireless Microsoft) omgeruild met mijn dual optical en TADA! Het speelt kut. Tot zover deze speciale consumententest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *