Een eiland in de oceaan van weblogs

Rakso

Lente gekriebel

Mmm… het begin weer lekker lente te worden. Klok is alweer uurtje vooruit, zonnetje begint alweer feller te schijnen en overal beginnen de vogels ook alweer te fluiten. Al dit moois heeft ook altijd ??n nadeel: de beestjes worden ook wakker. Vanmiddag ff op de fiets gesprongen (jaja, Skar is sportief) en zodra je dan langs struiken of zeker langs water fietst, vliegen de beestjes alweer zoemend om je oren. En als je ff niet oplet, zit er eentje in je oog, je oor, je mond, je neus, je haar of waar ze ook kunnen zitten… Blerk! Dat is weer het nadeel… geef mij maar winter! ๐Ÿ˜€

Vorige

Sex met ballonnen?

Volgende

Vroegggg

 1. Paul

  Ik heb een driekwartsbroek aan ๐Ÿ˜€

 2. Skar

  OMG! Echt weer zo’n wannabe-cool-guy ๐Ÿ˜›

 3. Paul

  Nog even en ik ga mijn haar weer blond verfen. Niet wannabe. Ik benadruk mijn cool-zijn hiermee toch? :O

 4. Skar

  Hahahaha, Paultje is sjaggie ๐Ÿ™‚

 5. Paul

  Smiley only posts zijn ok. ๐Ÿ˜€

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén