Vandaag voor het laatst naar m’n stage (CNV) gegaan. Daar alles wat er nog bij mij stond overgedragen aan Jim, aantal schooldocumenten naar mezelf gemailt en lekker taart gegeten 😉
Ook nog leuke IRIS-bon (vroegere VVV-bon)gekregen.
Mmm… als ik zo terugkijk op de afgelopen maanden heb ik toch wel veel geleerd bij CNV, maar dan meer wat betreft organisatorische zaken dan technische.
De laatste 1,5 maand veel technische kennis van Jim gekregen en dat zal ik voornamelijk gaan missen. De vele discussies met Jim over de vele mogelijkheden en toepassingen van PHP, XML, CSS en meer waren heel interessant. Ook was het handig dat ik soms hem als vraagbaak voor persoonlijke zaken kon gebruiken “is dit een goede manier om dat te doen”, “als ik dit wil, hoe kan ik dat het beste doen” etc


Nou, met een beetje mazzel zit ik volgende week bij Framfab, anders een week later. Ik hoop daar net zoveel (als het niet meer is) te leren als ik hier geleerd heb, maar dat weet je natuurlijk nooit van tevoren 😉