Een eiland in de oceaan van weblogs

Gaaap

Vandaag weer druk bezig geweest met de vernieuwingen aan Rakso. Sjonge sjonge, wat gaat dat soms moeizaam. De nieuwe design staat op zich al bijna helemaal, misschien nog hier-en-daar een kleine aanpassing :S Maar het is vooral de technische kant die beetje moeizaam verliep vandaag 🙂 Eerst heb ik 2 uur ofzo gezocht naar ’n bug* (een fout voor de digibeten onder ons :D) en toen ik hem uiteindelijk vond kon ik mezelf wel voor m’n kop slaan; echt zo’n domme fout. En toen de hele avond gezocht naar een speciale functionaliteit in m’n template-engine** Nou, nu draait het eindelijk beetje, morgen dus fine-tunen en dan de rest allemaal goed uitwerken. Moet nog een goede achterkant hebben, zodat het beetje beheerbaar is en dan uiteindelijk alles omzetten 😛 Maar nu eerst lekker bedje in!

*  = fout
** = de motor hoe mijn pagina’s opgebouwd worden 😛