Een eiland in de oceaan van weblogs

FF – tweede dagje

Vandaag wat eerder begonnen… zat er dus al om 8.30 🙂 Toen begonnen aan de nieuws-mailer wat ik gister met Allard (projectmanager) besproken had. Toen ook meteen een planning gemaakt en vandaag merkte ik dat ik alweer voor op de planning liep 😀 De bedoeling is namelijk dat ze een ‘nieuwsbrief’ kunnen invoeren en dan naar hun hele klantenbestand kunnen mailen… wel geinig dus 😉 Vandaag daar al heel ver mee gekomen, ook dat klanten zich kunnen inschrijven, daar bevestiging op geven en dat ze dan erin staan etc. Wel leuk dus. Voor de rest vandaag niet zoveel boeiends meegemaakt… hoorde dat FF misschien een ander pand wilde gaan opzoeken ofzo, von’k wel gaaf 😛
Nou, mocht ik morgen nog iets leuks meemaken, horen jullie dat wel 😉
Mmm… misschien moet ik toch maar weer (net zoals bij Axipress) een stagelog gaan bijhouden… 😛