Een eiland in de oceaan van weblogs

FF – Skars eerste belevenissen

Vandaag m’n eerste dagje bij FF gehad, moest ‘pas’ om 9.30 beginnen… dus dat viel wel weer mee. Bij binnenkomst even aan iedereen voorgesteld en beetje rondgeleid in het pand (is een kelder, onder een kerk :P) Daarna ff m’n eigen computertje gaan inrichten en toen was het alweer tijd voor de lunch. Jawel, ik krijg lunch op de kosten van de zaak, dus dat betekend: brood/broodjes en alle soorten beleg die je je maar kan bedenken (kaas, vleeswaar, slaatjes, sla/komkommer, zoet etc). En dat is pas alleen de lunch, dan hebben we ook nog in de keuken een koelkast vol met dranken (bier, fris, yoghurt etc) en nog een tafel + planken vol met snoep, koek etc. Gewoon zoveel pakken als je wil… mmmmm… Ok, genoeg over het vreetgerei… het bedrijf zelf is ook relaxed, veel veelzijdige mensen. Er zit er bijvoorbeeld een op een grote skippybal en daarnaast zijn er veel nationaliteiten hier (engels, spaans, braziliaans, zweeds etc)… heel gezellig dus. 😀 Ik zit dan op de afdeling ’techniek’, dus programmeurs… waarbij ik de enige ben die PHP doet 😀 Whoehoe… ben gewoon de PHP-goeroe daar 😛 Daarnaast nog een afdeling design, contect, financieen, consultants, projectmanagers en meer van dat soort afdelingen… en allemaal in dezelfde grote ruimte 😀 Heb nu om te beginnen ff kleine opdracht gekregen, zodat ik er beetje in kan komen… en dan waarschijnlijk over enkele weken beginnen aan de daadwerkelijke opdracht waarvoor ik daar zit. Nou, heb er zin in… lekker elke dag doen wat je leuk vind en nog snoepen ook 😀