Een eiland in de oceaan van weblogs

checkt ISH

ISH is afgeleid van het Engelse achtervoegsel ‘-ish’ (‘-achtig’), een woord dat je gebruikt als je iets niet precies kunt defini?ren, omdat het zowel het ??n als het ander is. Dit is een theatergroep die allerlei disiplines combineert: acrobatische stunts en dans op inline skates, streetdance, breakdance, martial arts, acrobatiek en nog veel meer.
We (Craggie, Japs, Nath en ik) hadden de kaartjes als sinterklaas-kado gekregen van m’n vader en z’n vrouw en het was echt kewl! 😛 De voorstelling werd door een tweetal DJ’s met kewle muziek (veel bass) begeleid en er kwam echt van alles in voor: stunts op skates, dans, acrobatiek… uhm… dus eigenlijk gewoon dat lijstje hierboven :S Heb net ff hun website bekeken (http://www.ish-events.com) en zie dat je zelfs ‘lessen’ kan volgen in de verschillende disiplines… mmm… misschien wel eens gaaf om daar te gaan kijken 😛 Dat streetdance leek me wel gaaf, maar die breakdance ook… 🙂