CategorieΓ«n
General

checkt ISH

ISH is afgeleid van het Engelse achtervoegsel ‘-ish’ (‘-achtig’), een woord dat je gebruikt als je iets niet precies kunt defini?ren, omdat het zowel het ??n als het ander is. Dit is een theatergroep die allerlei disiplines combineert: acrobatische stunts en dans op inline skates, streetdance, breakdance, martial arts, acrobatiek en nog veel meer.
We (Craggie, Japs, Nath en ik) hadden de kaartjes als sinterklaas-kado gekregen van m’n vader en z’n vrouw en het was echt kewl! πŸ˜› De voorstelling werd door een tweetal DJ’s met kewle muziek (veel bass) begeleid en er kwam echt van alles in voor: stunts op skates, dans, acrobatiek… uhm… dus eigenlijk gewoon dat lijstje hierboven :S Heb net ff hun website bekeken (http://www.ish-events.com) en zie dat je zelfs ‘lessen’ kan volgen in de verschillende disiplines… mmm… misschien wel eens gaaf om daar te gaan kijken πŸ˜› Dat streetdance leek me wel gaaf, maar die breakdance ook… πŸ™‚

3 reacties op “checkt ISH”

Een theatervoorstelling πŸ˜€ Met daarin dus al die disciplines… dans, skaten, stunts, kewle muziek etc πŸ˜› Vond het zelf ook best lastig uit te leggen :S

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *