Een eiland in de oceaan van weblogs

Rakso

Buurman en Buurman

Heb net nog ff afleveringen van Buurman en Buurman gekeken. Weet niet of iemand ze kent, maar dat is een of andere hongaarse animatie-serie met twee klussende buurmannen. Telkens staan ze voor een bepaald probleem en lossen dat super onhandig cq omslachtig op πŸ˜‰
Maar dat is zo kewl… elke keer als het op tv was moest ik het zien. Inmiddels kijk ik wat minder tv, maar dus nu gewoon alle afleveringen gedownload zodat ik ze hier prive kan bekijken en lekker kan lachen πŸ˜€
A Je To!
En ook nog de officiele site gevonden: Pat and Mat

Vorige

Posts met terugwerkende kracht

Volgende

Jeff jarig

11 Reacties

 1. iemand

  Waar download je die afleveringen dan ?

 2. Skar

  Uhm. Ook hallo. Maar ik heb ze gedownload met het programma eMule (te vinden op: http://www.emule-project.net/). Maar misschien dat je ze ook kan vinden via bit.Torrent-bestanden? Hoop alleen dat je een goede verbinding hebt, want totaal was het 1,5 Gb πŸ˜›

 3. harry

  ik zeg maar zo: ajetoow πŸ˜‰ mooi werk die buurman&buurman.. stukje jeugdsentiment vd vpro 😐

 4. Skar

  Yepz. B&B zijn echt gaaf. Heerlijk om dat weer te zien.

 5. ik

  Waar download je die afleveringen dan?

 6. somebody

  Hoe kan je die aflevering van buurman en buurman downloaden? En zijn ze dan ook nederlands?

 7. iemand

  Zijn de afleveringe in het nederlands?

 8. kees

  Hoe werkt dat programma (e-mule) dan

 9. Skar

  Uhm. Onbekende. Als je me iets wilt vragen, kan je ook gewoon ff mailen. Vier keer reageren wil niet echt helpen, wel? πŸ˜›

 10. joshendriks@hotmail.com

  hoi ,zou ik van jou alle afleveringen van b&b kunnen ov ernemen (in het nederlands) ik hoor graag van je

 11. metallica

  heeeyz, buurman en buurman zijn stoer. ik vindt die mannetjes geweldig :-).
  Ik heb alle afleveringen gezien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén