Een eiland in de oceaan van weblogs

Back online!

Jahooooeeee! Rakso is weer up-and-running! Back in business! Way to goooo! 😀
Haha, ja ben echt super blij! Had ik vrijdag EINDELIJK de nieuwe design helemaal rond en op de achtergrond ook alles perfect… en dus ook meteen online geplaatst… moet ik verhuizen naar m’n nieuwe hoster… Op zich geen probleem, totdat blijkt dat m’n eigen vertrouwde Raksootje het niet doet 🙁 Van’t weekend dus lopen klooien en er niet uitgekomen. Uiteindelijk vanochtend gebeld met m’n hoster en bleek dat ze heel andere versie van PHP op de server hadden draaien en alles. BAH! :@
Uiteindelijk nu een andere database-classe gebruikt en nu draait Raksootje weer prima… toch?
Aan de linkerkant staan nu nog loze links, deze zullen binnenkort ingevuld worden… En mocht je bugs vinden: posten 🙂