Een eiland in de oceaan van weblogs

Also Spracht Zarathustra – Eumir Deodato

Bovenstaande titel (+ artiest) moet iedereen eens geluisterd hebben! Het is een ‘remix’ van een heel bekend deuntje van Strauss. Gisteravond heb ik hem (weer) gedownload en hij staat nu dus weer in m’n playlist. Was gisteravond samen met Jasper een klein stukje aan het fluiten en toen kwam m’n vader er ineens mee dat het origineel van Deodato was. Dus die ff gezocht en wat bleek tijdens het luisteren: had hem een aantal jaar geleden ook al eens gedownload 😛 Maar het is echt een super goed nummer… instrumentaal… kewl… swingend 😀 Download hem eens en kijk wat je ervan vind…
Hieronder nog aantal nummers welke ik zeker kan aanraden:
Nissan X-Trail Spot – Tejo
Land of … – St. Germain
Loungemeister – Ugress
Mmm… weet je wat, hier staat m’n huidige playlist (met vrijwel alleen maar kewle nummers): playlist. Bekijk hem eens en kijk maar of het naar je gading is 😀