Categorieën
General

Weekendje weg

Gister heb ik aan Nath verteld dat we aankomend weekend lekker samen weggaan. Had het vorige week geboekt om d’r dan deze week te verrassen. Maar er werden ineens plannen gemaakt voor vrijdag en dat schopte bijna ons weekendje weg in de war. Dus toen maar even gemeld dat we het weekendje weggaan, maar nog niet waar naartoe 😀

Daarom post ik het hier ook nog niet. Als we zondag terugkomen zal ik uitgebreid verslag doen en dan uiteraard vermelden waar we naartoe zijn gegaan 😛
Mocht iemand het weten a.d.h.v onderstaande foto, graag nog even je mond houden :S

4 reacties op “Weekendje weg”

Ben heel benieuwd waar we heen gaan… Heb er echt super super veel zin in… Mijn moeder heeft het plaatje op internet kunnen achterhalen maar ik laat me verrassen… Goed he!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *