Een eiland in de oceaan van weblogs

Weekend-verslag komt eraan

Gistermiddag waren we terug van ons weekendje weg. Nu kan ik eindelijk melden dat we naar Zandvoort geweest zijn 😀
We hebben ‘redelijk’ goed weer gehad. De ene dag storm en regen en de andere dag weer lekker warm zonnetje met nog wel een hard windje. We hebben totaal meer dan 110 MB aan foto’s en filmpjes gemaakt, dus ik ga ff uitzoeken welke het leukst zijn of het beste beeld van ons weekendje weg geven. En dan uiteraard een uitgebreid verslag van het weekendje 😛
Ik zal veel foto’s hier plaatsen, maar gezien de grootte kan ik niet veel filmpjes hier plaatsen. Uiteraard kan ik op verzoek nog wel wat filmpjes toesturen, dus zal wel een ‘lijstje’ maken met een beschrijving erbij.
Hierbij alvast een voorproefje met een foto en een (heeeeeeel) ‘kort’ filmpje

Voorproefje op de filmpjes: ww_opnemen.avi