Een eiland in de oceaan van weblogs

Rakso

Praatjesmakers

Vanochtend zijn we bij de NCRV langs geweest om een opname van Praatjesmakers bij te wonen, als publiek he πŸ˜‰
Moesten daar om (Hilversum) 10.45 al zijn en om 11.00 konden we de studio in. We zaten lekker in het midden, dus zagen alles goed en zijn (volgens mij) ook wel aantal keer goed in beeld gekomen πŸ˜› Maar de uitzending zou pas over 3/4 weken zijn, dus eigenlijk zijn we nu verplicht om elke week te kijken πŸ˜›
In ieder geval ging deze uitzending over ’tweelingen’, dus als het daarover gaat… misschien zie je ons nog wel zitten! πŸ˜€
Maar totaal duurde de opname dus 2,5 uur, terwijl het op tv lijkt alsof ze alles achter elkaar doen en alles gewoon maar 40 minuten duurt. Nu moest er soms nog iets overnieuw gedaan worden en de gesprekken met de kinderen duurde ook veel langer… ze nemen er gewoon de leukste stukjes tussenuit πŸ˜› Het was dus wel interessant om dit eens mee te maken en zo kijk je dus ook heel anders naar zo’n tv-programma πŸ˜‰

Vorige

Weekend verslag

Volgende

Weer beter

  1. Paul

    Stoer! Ik vind dat echt een super programma! Ben toen ik klein was ook wel eens naar ‘all you need is love’ geweest. Shocking klapvee. πŸ˜€

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén