Een eiland in de oceaan van weblogs

K*T-dag + digicam terug

Jahooee! Ik heb m’n digitale camera terug! Nu kan ik weer foto’s plaatsen bij Rakso. Alleen was ik niet helemaal happy met de manier waarop. Gister bij Mediamarkt langsgegaan om te vragen hoever het stond met m’n toestel. Toen zagen ze dat ik er al ruim een maand op zat te wachten, dus zouden ze me m’n geld teruggeven. Mooi zo, dacht ik. Maar toen bleek dat ik maar 59,- terugkreeg… terwijl hij (toen ik hem kocht) 79,- was. Dus ik gezegd dat ik meer terug moest krijgen en toen vroegen ze wat ik precies wilde: dat toestel terug of een andere? Dus toen gezegd (met m’n stomme kop) dat ik hetzelfde toestel ook goed vond. Toen ging die medewerker ff dat toestel halen en kreeg ik een paar minuten later een nieuwe camera in een plastik zakje ingepakt. “Want u heeft ook geen doosje erbij ingeleverd”
Maar later bedacht ik me dat als ik gewoon m’n geld terug had gekregen en dat toestel weer had gekocht dat ik dan ook het doosje erbij had gekregen en alles. Dus was toen al beetje pissig.


Daarna gingen Nath en ik nog ff ergens zitten. Besloten om iets eten erbij te bestellen en Nath nam een ‘voordeelmenu’. Tijdens het eten kwamen we erachter dat het voordeelmenu duurder was dan wanneer je alles los kocht. Dus bij het afrekenen de medewerkers daarop attent gemaakt, maar kon het niet duidelijk maken. Dus uiteindelijk ben ik gister heel erg afgezet… eerst bij de Mediamarkt en daarna bij ByTheWay


Nou ja, heb wel m’n digicam terug… dus kan weer foto’s schieten :S