Categorieรซn
General

Knutseldag

Loop me al een aantal weken/maanden te irriteren aan m’n computer. Hij is weer traag, sommige programma’s lopen vast en staat heel veel onzin op welke niet nodig is. Moet er dus keertje opnieuw Windows opzetten, maar nooit zin in of tijd voor. Maar vandaag moet hij eraan geloven, heb geen zin meer om te wachten en vandaag er ff tijd voor. Daarnaast ga ik vandaag het thuisnetwerk anders inrichten, komt een Linux-routertje (Freesco) te staan welke het internetverkeer gaat regelen. Hoop dat ik hem vandaag helemaal goed kan inrichten, want anders is er vanavond geen internet en dat vind men hier niet zo leuk ๐Ÿ˜›
Laat nog wel weten hoe het gegaan is, tot vanavond (hopelijk) ๐Ÿ˜€

4 reacties op “Knutseldag”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *