Nou ja… niet mijn dood dan
Vanmiddag was er in de bus een steekpartij. Klinkt altijd zo dramatisch, maar het was ook best heftig. Er waren twee gozers aan het vechten achterin de bus (ik zat voorin) en eentje had zelfs een mes getrokken. Heb de aanleiding niet gezien, maar wat ik de mensen hoorde zeggen kwamen ze gewoon binnen en begonnen met die andere jongen te vechten. Ze waren dus achterin beetje aan het rollebollen en ineens was het weer rustig. Beide stonden op en gingen toen over op elkaar met woorden uitdagen “kom dan op”, “ik pak je nog wel eens”, “haal je broertjes er maar bij” etc. Best vaag allemaal, terwijl het toch gozers waren van rond de 20 ofzo 😛
Toen stapten de twee daders (de messentrekker en een vriend van hem)  uit bij de volgende halte en toen pas kwam de politie. Kon gelukkig overstappen op een andere bus en onderweg zagen we de twee oproerkraaiers nog lopen door de wijk 😀
Een heel spectaculaire middag dus  Uiteindelijk kwam ik wel iets te laat aan bij een afspraak met een klant, maar kan wel zeggen dat ik iets heb meegemaakt!
Jaja, het k?n in Almere