Sinds ong. een week loop ik nu rond met bonkende hoofdpijn (voornamelijk in m’n slapen en achter m’n ogen). Eerst dacht ik dat het kwam omdat ik vele avonden tot diep in de nacht op m’n nieuwe PS2 zat te spelen en dus weinig nachtrust kreeg. Maar toen begon ineens ook m’n keel pijn te doen, kreeg ik last van rillingen en deden soms m’n spieren pijn (spierpijn idd ;)). Dus toen was de conclusie eenvoudig: griep.

Totdat ik woensdagmiddag al vroeg thuiskwam van stage (hoofdpijn was te erg) en even op bed ging liggen. Toen dus 4 uur achter elkaar geslapen. Toen kwam m’n stiefmoeder er ineens mee dat ik eigenlijk ook wel veel symptomen van Pfeiffer had (had ook wat huiduitslag, opgezette klieren in m’n nek en keel)

Dus donderdag naar de dokter geweest en dit kon het niet 1-2-3 zeggen, moest dus bloed laten prikken en hoor over een week dus wat er aan de hand is.

Nou, we merken het wel. Hopelijk is het een griepje, want dat is ‘iets’ sneller over dan Pfeiffer 😛