Categorieรซn
General

Wooohooo

Mediamarkt rulez! ๐Ÿ˜€ Vanmiddag bij klantenservice van de Mediamarkt langs geweest met m’n digitale camera. Had dus alleen bankafschrift, maar ze zeiden meteen dat dat voldoende bewijs was om garantie te krijgen. Aangezien het een Trust product was (jaja, ik weet het :S) zou ik gecrediteerd worden, dus m’n geld terugkrijgen ๐Ÿ˜›
Maar omdat ik het product langer dan 6 maanden geleden gekocht had, moest het eerst opgestuurd worden naar Trust. Die zouden dan beslissen of ik een nieuw product kreeg of dat ik m’n geld terugkrijg. Dus nu is het afwachten, hoor het binnen 3/4 weken ๐Ÿ™‚
Maar was in ieder geval al super opgelucht dat ik niet zomaar m’n 80,- euro weggegooid had en gewoon garantie kreeg ๐Ÿ˜›
Maar wel m’n lesje geleerd, voortaan bewaar ik dus keurig m’n bonnetje van alles! ๐Ÿ˜€

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *