Tja, ook deze post gaat over m’n gezondheid. Gister dus bloed laten afnemen en hoor hier dus over ong 10 dagen (eind januari/begin februari dus pas) de resultaten van. M’n keel was vandaag wel alweer stukken beter. Had wel iets onrustiger geslapen, maar dat kan natuurlijk gebeuren, hoeft niet altijd iets te zeggen over hoe je je voelt 😉 Vandaag moest ik weer terugkomen bij de dokter en die vond het goed om te horen dat de antibiotica zo goed was aangeslagen (omdat m’n keel beter ging). Ook nog ff naar de rest gekeken, maar de klieren waren nog wel vrij opgezet allemaal, helaas. ’s Middags nog ff gebeld met m’n stage en afgesproken dat ik volgende week zou laten horen hoe het met me ging en of ik alweer iets (vanaf thuis) kon doen. Voor de rest gewoon thuis gezeten en weinig nuttigs gedaan. Merk dat ik nu wel veel moeier begin te worden. Hier had ik voorheen weinig tot geen last van, maar vandaag merk ik dat ik zelfs bij het typen veel ‘struikel’ over m’n vingers en veel typfouten maak. Ook het traplopen is nu iets uitputtender enzo; hele vreemde ervaring :S
Ik heb (doordat m’n keel zoveel beter voelt) echt het idee dat ik volgende week weer sta te springen en huppelen, maar hoor van alle kanten dat ik rustig aan moet doen. Zie het vanzelf wel, nu maar ff rustig aan doen… zolang ik het kan volhouden 😛