Een eiland in de oceaan van weblogs

Rakso

Toch waarschijnlijk w?l Pfeiffer

Snap er geen drol van!
Belde ik gister nog naar de dokter zei die dat de testen hadden uitgewezen dat ik geen pfeiffer had. Nu ben ik vanochtend bij de dokter langs geweest en die wist toch bijna voor 100% zeker te zien dat ik Pfeiffer had. Ik bleek alle sypmtomen te hebben en moet dus morgen weer bloed laten prikken.
De verklaring voor deze verwarring was dat ik waarschijnlijk (toen ik 2 weken geleden bloed liet prikken) te vroeg bloed heb laten prikken. Daardoor zaten er geen antistoffen in m’n bloed dus dachten de menschjes in Amsterdam dat ik geen Pfeiffer had πŸ˜›
Nou ja, meteen ook hele bak medicijnen meegekregen (antibiotica en paracetamol-zetpillen, beide voor m’n keel).
Voor de rest is het nu gewoon weer bloedonderzoek afwachten en dan maar weer veel uitrusten enzo :O

Vorige

Smaak en keelpijn

Volgende

Nath d’r 3 seconds of fame

  1. Paul

    JAAAAH wat is het nou πŸ™‚ Ik zet 4 euro in op pfeiffer πŸ˜‰

  2. Sander

    Zetpillen voor je keel…vat het niet persoonlijk op, maar dat klinkt heel gek πŸ™‚ Wat zal die zetpil een ontzettende weg af moeten leggen en of dat je smaak ten goede komt πŸ˜‰

  3. Skar

    Mmmm… staat idd beetje vreemd. Maar zijn paracetamol-zetpillen… dus gewoon pijnstillers. En aangezien ik lastig kan slikken, moet ik ze via een andere ‘weg’ innemen πŸ˜›

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén