Een eiland in de oceaan van weblogs

Toch waarschijnlijk w?l Pfeiffer

Snap er geen drol van!
Belde ik gister nog naar de dokter zei die dat de testen hadden uitgewezen dat ik geen pfeiffer had. Nu ben ik vanochtend bij de dokter langs geweest en die wist toch bijna voor 100% zeker te zien dat ik Pfeiffer had. Ik bleek alle sypmtomen te hebben en moet dus morgen weer bloed laten prikken.
De verklaring voor deze verwarring was dat ik waarschijnlijk (toen ik 2 weken geleden bloed liet prikken) te vroeg bloed heb laten prikken. Daardoor zaten er geen antistoffen in m’n bloed dus dachten de menschjes in Amsterdam dat ik geen Pfeiffer had 😛
Nou ja, meteen ook hele bak medicijnen meegekregen (antibiotica en paracetamol-zetpillen, beide voor m’n keel).
Voor de rest is het nu gewoon weer bloedonderzoek afwachten en dan maar weer veel uitrusten enzo :O