Een eiland in de oceaan van weblogs

Rakso

Smaak en keelpijn

Vreemd eigenlijk, dat een mens zo snel 180 graden kan draaien. Daarmee bedoel ik dat niet letterlijk, maar meer figuurlijk… dus dat je mening of smaak ineens 180 graden draait ๐Ÿ™‚
Waar ik het over heb is dat als je ziek bent dat je dan plots geen zin meer hebt in alle lekkere dingen waar je normaal zo gek op bent. Je w??t dat je het lekker vind (chocolade, ijs, koek, snoep, m&m’s, sex etc ;)) en je zou het ook best willen op dit moment, maar als het voor je neus zou staan, zou je er toch helemaaal geen zin in hebben ๐Ÿ˜›
Ok, klinkt misschien beetje vaag. Maar is net als wanneer je honger hebt en langs de snackbar fietst. Bij het ruiken van die frietlucht loopt het kwijl uit je mond. Heb je je daarna helemaal volgevreten (hetzij bij de snackbar, hetzij ergens anders) en je fietst weer langs, dan soms vind je die lucht ineens niet meer te harden. Ik heb nu ong. hetzelfde met m’n ziek zijn. Gister was Jasper jarig en overal lekker taart en chips en nootjes enzo. Maar als ik erover nadacht dat ik dat echt at, dan werd ik al bijna misselijk… echt stom ๐Ÿ˜›

Maar ja, hopelijk ben ik over een tijdje weer beter en kan ik gewoon weer eten wat ik wil. Want die keelpijn is momenteel het ergst. Daardoor kan ik nog geen slok water door m’n keel krijgen en voel me echt beroerd ๐Ÿ™
Heb ook de afgelopen 4 nachten heel erg slecht geslapen. Steeds wakker, heel erg zweten… ik ben gewoon zielig :S
๐Ÿ˜€

Vorige

Onverklaarbaar ziek?

Volgende

Toch waarschijnlijk w?l Pfeiffer

  1. Paul

    *medelijden heeft. :'(

    (en sorry voor leeg berichtje :D)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén