Een eiland in de oceaan van weblogs

Pfeiffer

Mmmm… vanochtend moest ik bellen voor de bloeduitslag van m’n prikken van vorige week. Kreeg een of andere assistente aan de lijn en die zei ongeveer iets zoals dit:
“De uitslagen zijn binnen, maar nog niet allemaal. Uit de uitslagen die binnen zijn is het toch bijna wel zeker Pfeiffer.”
Dus ik reageer met de vraag: “Maar wanneer is het zeker dan?”
En die stomme assistente weer: “Nou, als u vanmiddag na 14.00 belt dan is het zeker”


Dus ik inderdaad vanmiddag weer gebeld en kreeg andere assistente: “Ja, de uitslagen zijn binnen en daaruit blijkt dat je Pfeiffer hebt. Maar er moeten nog een paar andere tests gedaan worden in Amsterdam en dat duurt tot maandag. Als je dus maandag of dinsdag belt, dan weten we het helemaal zeker”
Kijk, dat was veel duidelijker en tegelijkertijd snapte ik het gebrabbel van die eerste dame ook 😉


Maar iets minder leuk nieuws natuurlijk. Want dit betekend waarschijnlijk dat ik op z’n minst een maand (waarschijnlijk langer) uit de roulatie ben :O
Dus in het ergste geval moet ik m’n stage uitstellen/opzeggen of overdragen aan iemand anders. En ik kan m’n keuzevakken niet volgen. Maar nog maar ff niet vooruitlopen op de feiten, want die 2e assistente zei dat het helemaal afhankelijk is hoe ik me erbij voel. Dus als ik er weinig last van heb, dan kan ik gewoon doorgaan met wat ik doe; desnoods halve dagen ofzo 😛


We zien het wel. Uiteraard zal ik proberen iedereen hier op de hoogte te houden :S