Een eiland in de oceaan van weblogs

Rakso

Pfeiffer

Mmmm… vanochtend moest ik bellen voor de bloeduitslag van m’n prikken van vorige week. Kreeg een of andere assistente aan de lijn en die zei ongeveer iets zoals dit:
“De uitslagen zijn binnen, maar nog niet allemaal. Uit de uitslagen die binnen zijn is het toch bijna wel zeker Pfeiffer.”
Dus ik reageer met de vraag: “Maar wanneer is het zeker dan?”
En die stomme assistente weer: “Nou, als u vanmiddag na 14.00 belt dan is het zeker”


Dus ik inderdaad vanmiddag weer gebeld en kreeg andere assistente: “Ja, de uitslagen zijn binnen en daaruit blijkt dat je Pfeiffer hebt. Maar er moeten nog een paar andere tests gedaan worden in Amsterdam en dat duurt tot maandag. Als je dus maandag of dinsdag belt, dan weten we het helemaal zeker”
Kijk, dat was veel duidelijker en tegelijkertijd snapte ik het gebrabbel van die eerste dame ook πŸ˜‰


Maar iets minder leuk nieuws natuurlijk. Want dit betekend waarschijnlijk dat ik op z’n minst een maand (waarschijnlijk langer) uit de roulatie ben :O
Dus in het ergste geval moet ik m’n stage uitstellen/opzeggen of overdragen aan iemand anders. En ik kan m’n keuzevakken niet volgen. Maar nog maar ff niet vooruitlopen op de feiten, want die 2e assistente zei dat het helemaal afhankelijk is hoe ik me erbij voel. Dus als ik er weinig last van heb, dan kan ik gewoon doorgaan met wat ik doe; desnoods halve dagen ofzo πŸ˜›


We zien het wel. Uiteraard zal ik proberen iedereen hier op de hoogte te houden :S

Vorige

Vogels zingen vroeg dit jaar

Volgende

Dubbele hiep hiep hoera!

 1. Tamara

  Hay,

  Hier eens een berichtje van mij !;)                 

  Beetje balen dat je pfeiffer heb, maar wist je dat de besmetting plaats kan vinden door speekseldruppeltjes:| Uhm met andere woorden via zoenen πŸ˜› Het heet ook niet voor niets kissing disease …

 2. Paul

  Ah kut voor je man! πŸ™ Hoop dat het echt een lichte vorm is zodat je snel weer beter / aan de betere hand best. Sterkte en beterschap man!

 3. Skar

  Ik weet idd dat de besmetting gaat via je speeksel, dus toen ik week geleden het vermoeden had heb ik ook niet meer gezoent πŸ™
  En nu kan ik dus nog langer niet zoenen/kussen :O

  Hoop ook dat het snel over is… eerst leek het me wel lekker, ff tijdje niks doen, maar vannacht echt super kut geslapen. Was elk uur 2 of 3 keer wakker. Soms werd ik alweer wakker na 10 minuten, terwijl ik het gevoel had dat ik minstens 2 uur geslapen had πŸ˜›

 4. Paul

  Ah balen man. Kunnen wij nou ook niet meer zoenen? πŸ™

 5. Skar

  Haha… nopes en niet alleen doordat ik Pfeiffer heb πŸ˜‰

 6. NAAMLOOS

  :@ Discriminatie! Bah! Vulgair! πŸ˜€

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén