Sinds ik in juli 2003 een digitale camera heb gekocht heb ik hem eigenlijk alleen in de vakantie veel gebruikt. Daarna lag hij eigenlijk maar beetje in ’n hoekje weg te kwijnen en soms ff fotootje indien nodig. Toen met kerst toch maar weer te voorschijn gehaald en wilde hem weer meer gaan gebruiken… en toen ging hij kapot :S
Jaja… had er al eens eerder wat problemen mee gehad, maar tijdens kerst gaf hij dus echt de brui (vaag woord :P)
Nu ga ik dus morgen maar ff langs bij Mediamarkt, hoop dat ze me willen helpen… want probleem is dat ik het bonnetje (wat tegelijk ook garantie-bewijs is) kwijt ben 🙁 Maar  neem morgen wel ff m’n bankafschrift mee, daarop staat ook de totaalprijs welke bij de Mediamarkt gekocht is 😛
Juist nu hij kapot is heb ik weer de behoefte om foto’s te maken en op Rakso te plaatsen. We zien het wel… morgen uiteraard horen jullie hier meer over 😀