Een eiland in de oceaan van weblogs

Rakso

Layout geklooi en logo

Aangezien ik de laatste niet zoveel te doen had, ben ik soms beetje bezig geweest me Rakso aan te passen. Soms een beetje met de layout geklooit en soms wat aan de functionaliteit verandert. Zo staan er nu aan de linkerkant onder Laatste bezoekers waar de laatste 5 gebruikers vandaan kwamen (behalve als ze zelf www.rakso.nl ingetypt hebben). Ook werkt het archief nu (Verleden Tijd) en ben ik bezig met een inlogmogelijkheid, zodat je je eigen gebruikersnaam kan ‘registreren’ waardoor niemand meer onder jouw naam kan reageren.

Ook heb ik boven het logo van Rakso beetje aangepast door de letters niet meer af te kappen en er een lichter lijntje doorheen te laten lopen. En als laatste stap heb ik vandaag m’n eigen hoofd rechtsbovenin gezet. Had beetje genoeg van eendje, was nog wel leuk maar niet Rakso-eigen.

Dus vandaar vanaf nu Skarkop boven in de hoek. Nu nog zonder mond, maar misschien dat ik ooit een mond erin teken. En dan misschien zelfs wel elke keer anders, om aan te geven hoe ik me voel. Maar dat is nog ff toekomst. Ook nog ff nieuwe smijltjes gemaakt en geimplementeerd πŸ˜›
Nu ben ik er tevreden mee, maar hoor natuurlijk graag wat jullie ervan vinden!

Vorige

I look like shit

Volgende

Lachen is gezond

 1. Paul

  Ik vind het er vet uitzien! Oranje past mooi bij blauw, oskar linksboven, leuk en origineel logo. Mjaaah vette shit! πŸ˜€

 2. Sander

  Heej, je logo is wel stoer. Hoe heb je ‘m gemaakt? Ik vind trouwens de keuze die je nu bovenaan je pagina hebt staan voorlopig wel het coolst.

 3. Skar

  Uhm. Eigenlijk beetje per ongeluk gecreeerd πŸ˜‰
  Had beetje genoeg van dat eendje rechtsboven en wilde er eigenlijk een soort van simpele smijl hebben staan. Toen dus als basis een foto van mezelf gebruikt en die beetje overgetrokken. Toen steeds meer lijnen weggehaald (wilde hem simpel) en ineens dacht ik: damn, dat lijkt ook nog! πŸ˜€
  Dus toen nog beetje gerommeld met vierkantje erachter, niks erachter en uiteindelijk gewoon uit de losse hand ingevuld πŸ˜› En tadaaaa πŸ˜‰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén