Een eiland in de oceaan van weblogs

Layout geklooi en logo

Aangezien ik de laatste niet zoveel te doen had, ben ik soms beetje bezig geweest me Rakso aan te passen. Soms een beetje met de layout geklooit en soms wat aan de functionaliteit verandert. Zo staan er nu aan de linkerkant onder Laatste bezoekers waar de laatste 5 gebruikers vandaan kwamen (behalve als ze zelf www.rakso.nl ingetypt hebben). Ook werkt het archief nu (Verleden Tijd) en ben ik bezig met een inlogmogelijkheid, zodat je je eigen gebruikersnaam kan ‘registreren’ waardoor niemand meer onder jouw naam kan reageren.

Ook heb ik boven het logo van Rakso beetje aangepast door de letters niet meer af te kappen en er een lichter lijntje doorheen te laten lopen. En als laatste stap heb ik vandaag m’n eigen hoofd rechtsbovenin gezet. Had beetje genoeg van eendje, was nog wel leuk maar niet Rakso-eigen.

Dus vandaar vanaf nu Skarkop boven in de hoek. Nu nog zonder mond, maar misschien dat ik ooit een mond erin teken. En dan misschien zelfs wel elke keer anders, om aan te geven hoe ik me voel. Maar dat is nog ff toekomst. Ook nog ff nieuwe smijltjes gemaakt en geimplementeerd 😛
Nu ben ik er tevreden mee, maar hoor natuurlijk graag wat jullie ervan vinden!