Vanochtend vroeg naar de stad gegaan. Gisteravond zag ik in het plaatselijke krantje een pagina-grote advertentie van MediaMarkt staan waarin ze een nieuwe 51″ televisie aanboden voor ? 133,-
Deze aanbieding was alleen vandaag geldig, dus had me voorgenomen om voor openingstijd al op de stoep te staan. Toen we daar aankwamen bleek dit voornemen niet eens overdreven, want voor de winkel stonden al ruim 100 mensen ongeduldig te wachten. Gelukkig waren er nog meer aanbiedingen (DVD-speler voor ? 39,-, GameBoy voor ? 99,- en meer) dus ik hoopte dat er nog een tv overbleef voor mij.
Toen de deuren geopend werden gingen de eerste mensen hard hollend richting hun doel. Toen ik (na gewoon gelopen te hebben) bij de tv’s aankwam, toen waren ze al op. Gelukkig kwamen er nog een aantal uit het magazijn, dus snel eentje gepakt en in de rij voor de kassa.
Sjonge sjonge, wat een gigantische drukte. Ik was nog redelijk op tijd, want stond vooraan in de rij. Maar sommige mensen stonden helemaal aan de andere kant van de winkel 😛
Uiteindelijk dus nog die kl*te tv moeten sjouwen naar de bushalte en daarna nog naar huis. Denk dus dat ik morgen gigantische spierpijn heb 🙁