Een eiland in de oceaan van weblogs

Sinterklaas

… wie kent hem niet? Sinterklaas Sinterklaas en natuurlijk Zwarte Piet!


Ok, vanavond is het heerlijke avondje weer gekomen… Sinterklaasavond cq Pakjesavond!
Joehoe! Heb er wel zin in hoor. Lekker samen met Nath bij totaal 5 mensen thuis langs. En bij sommige mensen zijn zelfs 3/4 gezinnen (soms wel 8 tot 10 kids ofzo :P) Dus wordt lekker druk en heen-en-weer gerace 😀
Hebben gisteravond nog ff de route gereden, zodat we alle huizen snel kunnen vinden. Ben ook wel blij dat we dat gedaan hebben, want soms moesten we 10 minuten zoeken ofzo… dat scheelt dus vanavond weer heel wat tijd!
Nou, we zien wel hoe het gaat vanavond… tot 15.00 werken en dan snel naar huis, omkleden, sminken en hup in de auto naar eerste adresje (om 18.00)


Uiteraard laat ik hier (bij Rakso) weten hoe het gegaan is 😉