Kwam dit tegen en vond het wel het vermelden waard. Op FOK! hebben ze namelijk nu een jaaroverzicht, maar niet zo’n saaie waar ze alle belangrijke gebeurtenissen op een rijtje gezet hebben, want dat kennen we nu wel.
Hier hebben ze per dag de belangrijkste gebeurtenis, dus dat is veel leuker om te zien. Kan je ook eens kijken wat er op je verjaardag voor iets bijzonders was of wanneer iets nou PRECIES begon ofzo 😉


Ff mijn verjaardag gekeken:
17 november
Vandaag is Nederland precies vijftien jaar lang op Internet. De gevolgen van het meeroken blijken veel erger te zijn dan tot nu toe werd aangenomen. Jaarlijks sterven duizenden mensen aan de gevolgen ervan. Amerikaanse postbodes kregen de schrik van hun leven toen er een levende alligator in een pakketje bleek te zitten. Het ??n meter twintig lange dier had zich uit zijn doos weten vrij te eten. Een van de twee sluipschutters die voor lange tijd de gemoederen in Amerika bezig hielden is schuldig verklaard voor een Amerikaanse rechtbank..


Kijk hier voor een totaal overzicht: Fok! Jaaroverzicht